Drama bersiri Pia (slot Lestary TV3): Apa kata penonton tentang episod akhir?

6. Buat gadis di luar sana. Kalau dah rasa nasib korang ni jadi macam Pia, jangan teragak-agak la nak memperjuangkan nasib sendiri. Jumpa mak ayah, kawan terdekat. Cari solusi. Bukan meluah kat KRT tu. Tapi pendapat aku sebagai seorang yang banyak memerhati, manusia ni susah nak berubah. Kau bagi dia 20 kali peluang pun kalau dah memang dia nak buat benda tu dia tetap akan buat. Mungkin inilah balasan tuhan kepada korang sebab mungkin korang pernah rejek lelaki dengan ayat awak terlalu baik tu. Padanlah muka. 7. Lakonan semua pelakon semuanya mantap. Zara Zya ni dah kahwin belum? Okaylah walaupun muka putih tangan hitam. Tapi power dia berlakon. 8. Aku harap ada lagilah drama macam ni. Barulah masyarakat kita lebih-lebih lagi anak muda sedar sepak terajang alam perkahwinan. Ini memanjang cerita sweet-sweet, bila dah kahwin rasa masam terus give up 9. Sila rujuk undang-undang tubuh halaman Kisah Rumah Bujang. 10. Sila rujuk undang-undang tubuh halaman Kisah Rumah Bujang. 11. Skrip dia power woi. Siapa penulis skrip dia? 12. Lagu Sumpah nyanyian Naim Daniel ini dijadikan muzik instrumental menjadikan jalan cerita drama ini hidup. Tahniah aku ucapkan buat krew produksi, penulis skrip dan pengarah. Anda berjaya menjadikan Pia sebagai karya agung untuk tahun ini. Tahniah saya ucapkan! Kredit: Farhan Ismail (group Movie Addict)]]>