[FILEM] A WRINKLE OF TIME – Reaksi penonton

Azime Zainudin: A Wrinkle In Time sebuah filem Disney yang agak hambar bagi saya!!! Tak tahulah kenapa saya rasa macam serba tak cukup ja dengan filem ini!! 6/10 Aini Leng MI Fung: Seriussssssss hambar. I feel so wasted. Gila expectation tak tinggi, Oprah Winfrey kot, and then Reese Witherspoon somehow. And poster so gempak ala-ala Avatar and somehow sucks. 2/10 Aminudin Abdul Aziz: Pergh…. tak tahu kenapa filem ni buat aku nak balik je. Tak pernah rasa macam tu sebelum ni. Filem Abuya tu pun aku tengok sampai habis. Banyak scene buang masa nak-nak masa kat ending tu. Lepas tu aku geram budak ni lembab betul, hahaha. Rating purata: Reaksi dikumpulkan dari grup filem Movie Addict.  Plot: Selepas mendapat tahu bapanya Dr.Alex Murry, yang merupakan seorang saintis, telah diculik dan disembunyikan di planet lain, Meg Murry bekerjasama dengan adiknya Charles yang sangat bijak, rakan kelasnya Calvin O`Keefe dan tiga pengembara angkasa lepas, Mrs Which, Mrs. Who dan Mrs. Whatsit untuk menyelamatkan bapanya. Klasifikasi: P13 Tarikh Tayangan: 8 Mac 2018 Genre: Pengembaraan / Kekeluargaan / Fantasi Durasi: 1 Jam 50 Minit Pengedar: Walt Disney Pictures Pelakon: Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Storm Reid, Zach Galifianakis, Chris Pine Pengarah: Ava DuVernay image]]>